“GEBELİKTE BOĞMACA AŞILAMASI” CANLI KONSEYİ...

“GEBELİKTE BOĞMACA AŞILAMASI” CANLI KONSEYİ...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

 

KADIN DOĞUM AKADEMİ’DE GEBELİKTE BOĞMACA AŞILAMASI CANLI KONSEYİ...

 

Kadın Doğum Akademi Platformu www.kadindogumakademi.org’da 24 Haziran 2021 Perşembe günü Saat 12:15’te GEBELİKTE BOĞMACA AŞILAMASI Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

 

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye konuşmacımız Prof. Dr. Aydan BİRİ ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarı ile bağlanacak.

 

www.kadindogumakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

ÜYE OLDUNUZ MU?

Canlı Konferanslara, Canlı Konseylere katılabilmek için www.kadindogumakademi.org adresinden ücretsiz olarak üye olmanız gerekmektedir.

 

KADIN DOĞUM AKADEMİSİ’ne www.kadindogumakademi.org/uyelik linkinden veya www.kadindogumakademi.org adresinin üst tarafında bulunan “Üye Ol” butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ücretsiz üye olup giriş yapabilirsiniz.

 

Konu: GEBELİKTE BOĞMACA AŞILAMASI

 

Konuşmacı: Prof. Dr. Aydan BİRİ

Koru Ankara Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği

 

Tarih-Saat: 24 Haziran 2021 Perşembe, Saat: 12:15 – 13:15

Yer: www.kadindogumakademi.org

 

www.kadindogumakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi